mandag 8. september 2014

BACK TO BASIC!!


Noen ting går aldri av moten! Heldigvis. År etter år gleder disse modellene våre kunder - i sine vanlige basisfarger og noen ganger i fashionfarger. La oss slå et slag for basismodellene våre som vi, og kundene våre, er så glade i!!



Freyas modell "Faye" (tidligere Polyanna for kjennere) er en super bh for deg med litt større byste! Går fra D til J-cup. Finnes i Stavanger i sort, hvit og karamell.



Calvin Klein med sin "Seductive Comfort" serie er et must for deg i (A)B til DD- cup- kategorien. Her på bildet ser du CK sin herlige stroppeløse bh! Finnes også i creme. Kom innom for å se hele "Seductive Comfort" serien!



Hanky Panky har vi også hver dag, hele året! Oh boy, what a joy! Disse trusene er en drøm. Her ser du modellen "boyshort" og den finnes i mange herlige farger.



Freya med sin "Deco" serie passer for deg fra en (B)C - GG cup. Gir en flott effekt på brystene uten at det blir "too much". Finnes i flere farger og trusene er supercomfy!!



Men er det effekt du er ute etter, ja da er Calvin Kleins "Push Positive" virkelig noe å få på! Finnes i flere farger og også i en stroppeløs variant. Går fra en A-D -cup. 

Hurra for komfort i hverdagen, det er jo tross alt de dagene det er mest av i året!

Klem fra Dick&Daisy-jentene!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar