mandag 16. juni 2014

BARE SKULDRE ER IKKE BARE, BARE!!


Nå er høysesongen for fullt i gang, og vi har enda masse flotte bikinier i butikkene våre! Men nå går det unna i et forrykende tempo, så vær rask! Har du ikke sikret deg størrelsen din, er det kanskje på tide å gjøre det nå?

En av de vanligste sidekommentarene vi får i bikiniprøvingen er: "Jeg vil ha mest mulig sol på kroppen". Hurra for det! Og hva er vel bedre da enn en bandeau-bikini? Her kommer et lite knippe av det du kan finne hos oss, og hvilken pupp de passer best!


For mindre pupper: Banana Moon har mange fine bikinier for deg som har en mindre byste. Rysjer og volanger gir volum! 


Små/mellomstore pupper: Seafolly har MASSE bikinier for deg, men også for deg med litt større bryster også (i DD-seriene! Bare spør, vi viser!). Denne supre bikinien finnes i flere flotte farger og snorene knytter du bare bak på ryggen når du skal sole deg, da går den i ett med toppen! 


Store pupper: Freya er en sikker vinner for deg som må opp i en større cup. Kjempegode og gir fantastisk støtte! Snoren rundt halsen kan du ta av. 

Alternativt: Kanskje du vil sole skuldrene, men helst ikke magen? En tankini (øverst) eller en badedrakt kan bli redningen! Finnes i flere varianter og farger! Disse to er fra Seafolly.

Gå sommeren i møte med skuldrene bare og humøret på topp!!

Klem fra Dick&Daisy - jentene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar